Výstava fotografií - exhibition

Priatelia, pri príležitosti mesiaca fotografie si Vás dovoľujem pozvať na moju multitématickú výstavu fotografií, ktorá sa uskutoční v priestoroch átria v budove Poštová v Žiline, v termíne 15.11.2021 – 15.1.2022.

V prípade záujmu o moju spoločnosť kedykoľvek počas Vašej návštevy, budem rád, keď mi napíšete a podľa možnosti si prehliadku fotografií spojíme s posedením pri dobrej káve.


Miesto: Átrium, Poštová 1, 01008 Žilina
Dátum: od 15. 11. 2021 - 15. 1. 2022
Čas: podľa otváracích hodín objektu Poštová (aj cez víkendy)
Vstup: voľný (režim OTP)

Vystavené budú veľkoformátové fotografie zo sérii:

Yoga
Harmónia tela a duše zachytená vo fotografickom obraze. Yoga ako umenie spojenia sa so svojimi pocitmi, myšlienkami, emóciami. Zároveň spôsob ako sa učiť svoje pocity, myšlienky a emócie ovládať a nasmerovať správnym smerom. Pohyby, ktoré sú vedené srdcom a splývajú s dychom. Pretože kľud prichádza, keď je snaha a odovzdanie v rovnováhe.
 
Metallic
Fotografický cyklus Metallic je voľne inšpirovaný technikami drip paintingu a abstraktnou expresionistickou maľbou Jacksona Pollocka. Minimalistická fotografia kombinovaná s prvkami abstraktnej maľby, vytvárajúc tak vlastný kombinovaný vyjadrovací prostriedok.
 
Nudes
Séria zachytávajúca ľudské telo vo fotografickom obraze s dôrazom na formu, kompozíciu, emóciu a estetickú kvalitu. Umelecký akt ako hra svetla a tieňov usmerňujúca vzťahy k nahému telu od erotiky ku estetike.
 
Iceland
Zem ohňa a ľadu. Autoportrétny projekt zachytávajúci prepojenie a návrat človeka do krajiny. Sila prírody a krehkosť človeka vo fotografickom obraze nesúca v súčastnosti stále aktuálnejšie posolstvo zmeny globálnej klímy. Dronové zábery vznikli v spolupráci s Matt Rybansky Photography.