Italy 2015

STREET FOTOGRAFIA - RÍM A MILÁNO.

fotoexpedícia s Mattom Rybanským - www.mattrybansky.com

RÍM

Fotografie vznikali v priebehu 24 hodín, ktoré sme s Mattom strávili v Talianskej metropole. Spoločne sme navštívili známe turistické miesta ako Coloseum alebo štát Vatikán, no v rámci obmedzeného času sme sa pokúsili navštíviť aj turisticky menej frekventované miesta (staré mestské uličky a parky). Snažili sme sa vytvoriť si čo najautentickejšiu predstavu o živote mesta, vyskúšať čo mesto ponúka svojim návštevníkom počas jedného dňa. Ukážky zobrazujú život tohto zaujímavého mesta a ľudi v ňom.














 

Dojmy z mesta boli bezprostredne po návšteve veľmi zmiešané. Na jednej strane je Rím mesto z ktorého dýcha na každom kroku história, no na druhej strane cítiť určitú nepohodu. Ulice sú nie len plné turistov, no tiež podnikavých prisťahovalcov, ktorý sa nám pokúšali, viac či menej úspešne predať všetko od Iphonov až po bongá.

































 

MILÁNO

Metropola Európskej módy. Mesto plné energie a života. Zmes národností, kultúr a módnych štýlov.



























Máte záujem naučiť sa pravidlá a postupy pri fotografovaní street fotografie a života na ulici? Rád vám poskytnem individuálne praktické školenie, naučím vás ako predvídať vhodné situácie a ako dosiahnuť fotografie zachytávajúci ten správny rozhodujúci okamih, tzv. decisive moment. Pre dohodnutie termínu ma kontaktujte cez formulár na stránke - www.lukasmacek.com

Podrobnosti o individuálnom školení nájdete tiež na odkaze - https://www.lukasmacek.com/fotoskola